Bilovit - Kryštalický mentol 100 g Roztvoriť

Bilovit - Kryštalický mentol 100 g

ON13754MP

Nové

Zloženie: Bilovit - Kryštalický mentol 100 g
Zaradenie: Výživové doplnky

Viac detailov

20 ks skladom

Na sklade

10,09 €

s DPH

Kryštalický mentol sa bežne používa v kozmetickom a farmaceutickom priemysle. Hoci je cenený pre svoju charakteristickú štipľavú a prenikavú arómu,, má aj množstvo terapeutických účinkov. Prirodzene sa vyskytuje v éterických olejoch mäty, najmä v tých, ktoré sa získavajú z odrody mäty piepornej. Nemalo by teda prekvapiť,, že odborníci ju považujú za esenciálny olej, len v tuhej forme. Za zmienku stoja aj pozoruhodné terapeutické vlastnosti mentolu - pre zdravie a krásu, denne alebo podľa potreby - kedy používať kryštalický mentol?

Kryštalický mentol - zloženie a vlastnosti

Kryštalický mentol je organická zlúčenina patriaca medzi alkoholy zo skupiny terpénov. Pri izbovej teplote, sa vyskytuje vo forme bielych, jemných kryštálov. Nikto by sa však, nemal nechať pomýliť jeho formou, pretože produkt má silné biologické účinky. Kryštalický mentol má anestetické vlastnosti, znižuje podráždenie hrdla a prekrvenie slizníc. Vykazuje baktericídnu aktivitu, podporuje organizmus počas infekcií, ale aj v prípade astmy a alergií. Intenzívna vôňa zmierňuje bolesti hlavy a príznaky ochorenia dutín, uvoľňuje a zmierňuje napätie. Pri lokálnej aplikácii, má kryštalický mentol schopnosť spúšťať receptory v pokožke - najmä tie citlivé na chlad. Pri aplikácii, rozširuje cievy v mieste aplikácie a silne, zahrieva, čo výrazne podporuje regeneračné procesy.

Kryštalický mentol - indikácie a použitie

Inhalácia s kryštalickým mentolom prináša výrazný chladivý a osviežujúci pocit. Uľahčuje dýchanie a zároveň účinne podporuje liečbu prechladnutia a kataru. Často sa používa v saune, a naplní miestnosť nielen horúcou parou, ale aj intenzívnou vôňou. Jednoduchým položením niekoľkých kryštálikov ľadového mentolu na vopred vychladené saunové kamene, sa miestnosť naplní liečivou vôňou. Takéto kryštáliky po roztopení na horúcich kameňoch predstavujú najlepšiu formu relaxácie v saune.

Je ideálna aj na domáce terapeutické kúpele. . . Kryštálový mentol je prísadou do mastí pri bolestiach svalov a kĺbov. Môže sa aplikovať lokálne vo forme obkladov na pomliaždeniny a opuchy rôzneho pôvodu. Prináša úľavu od bolesti, znižuje opuchy a urýchľuje regeneráciu poškodených tkanív. Kryštalický mentol upokojuje podráždenie a čistí pokožku, reguluje tvorbu kožného mazu a podporuje prirodzený lesk vlasov, a dokáže zmierniť zápaly spojené s Derma tologickými problémami.

Kryštalický mentol je univerzálny produkt, ktorý možno ľahko použiť v prípravkoch na starostlivosť o pokožku a hygienu, účinne nahrádzajúcich komerčné a, žiaľ, často škodlivé čistiace prostriedky. Kryštalický mentol je ideálny ako zložka domácich čistiacich prostriedkov. Eliminuje baktérie a mikroorganizmy, ale na rozdiel od komerčných výrobkov, je prírodný a bezpečný - a nelíši sa od nich ani účinnosťou.

Skladovanie: Skladujte na chladnom a suchom mieste.

Upozornenie: Nepoužívajte ako náhradu pestrej stravy.

Prípravok by sa nemal podávať tehotným ženám a dojčiacim matkám.
Neprekračujte odporúčaný denný príjem.
Uchovávajte mimo dosahu detí.

No customer reviews for the moment.

Write a review